Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Genti

genti sebastian mode genti header

Genti & Sebastian Mode

Het Nederlandse merk Genti staat bekend om hun hoogwaardige (Cool Dry) kwaliteit en fantastische pasvormen. Dat zijn ook de voornaamste redenen waarom Sebastian Mode voor dit top merk gekozen heeft.

Niet alleen de kwaliteit, maar ook het draagcomfort van de items zijn hoog.
Een item van Genti blijft mooi van kleur en pilt niet, zelfs niet bij vaak wassen. Een Genti aankoop kan dus echt beschouwd worden als een investering die lang mee zal gaan. Ook de prijs-kwaliteit verhouding van het merk is top.

De collecties van Genti bestaan voornamelijk uit (zip)truien, vesten, overhemden en polo's. De favorieten van eigenaar Dick Mazher zijn de items van Cool Dry en stretch kwaliteit. Als hij het merk in een aantal woorden moet omschrijven zegt hij: ''mooie kwaliteit, fantastische pasvorm en goede prijs-kwaliteit verhouding''. 

Wil jij meer zien van Genti?

Herencollectie Genti

genti sebastian mode genti

Comfortabele en technische materialen

Ultimate all-day comfort

Comfort en technische materialen zijn de kern van de Genti collecties. Genti zegt dat dynamische stijl alles heeft wat je nodig hebt wanneer je een veelzijdige garderobe wilt. Het merk staat bekend om hun Cool Dry kwaliteit. Alle items van deze kwaliteit verkleuren en pillen niet, hoe vaak je ze ook wast. 

Genti ontwerpt zijn collecties voor mannen met een uitgesproken persoonlijke stijl die een voorliefde hebben voor elegantie en zich zelfverzekerd willen presenteren. De creaties van Genti komen tot stand door een combinatie van originaliteit, topkwaliteit en een unieke mentaliteit. Deze kernwaarden zijn specifiek bedoeld voor het aanspreken van hun doelgroep. De producten van Genti zijn van uitzonderlijke kwaliteit en vormen ware essentiële stukken voor in jouw garderobe. Ze blijven voortdurend vernieuwen op het gebied van kleur, materiaal en pasvorm, wat duidelijk zichtbaar is in elke nieuwe collectie die ze presenteren.

Al meer dan een decennium is Genti de officiële kledingpartner van voetbalclub PSV. Jaar na jaar brengen ze op maat gemaakte kledingconcepten uit voor de spelers, waarbij het sportieve en comfortabele karakter van Genti prominent naar voren komt. De samenwerking is naadloos en perfect op elkaar afgestemd. De sportieve collecties die speciaal zijn ontworpen voor de voetbalclub stralen een stedelijk gevoel uit en worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de spelers.

Bestsellers van Genti

Turtlezip truien van Genti

De Turtlezip truien van Genti zijn één van de bestsellers van het merk. De truien staan bekend om hun Cool Dry kwaliteit en om de rits bij de hals wat zorgt voor een stoere touch. De ziptruien blijven mooi van kleur en pillen niet, ongeacht of ze vaak gewassen worden. Daardoor is een turtle zip trui van Genti echt een investering voor in jouw garderobe.  

Bestsellers van Genti

Overhemden van Genti

Genti heeft meerdere soorten overhemden, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: de kwaliteit is top en het draagcomfort is hoog. Genti heeft overhemden van o.a. dynamic stretch, skin-fit stretch en van jersey kwaliteit. De overhemden hebben een super pasvorm en een diverse keuze aan kleur en materiaal om uit te kiezen om jouw look compleet mee te maken. 

Shop hier overhemden van Genti

Overhemden Genti