Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Co Couture

co couture sebastian mode co couture

Co Couture & Sebastian Mode

Sebastian Mode heeft gekozen voor het merk Co Couture, omdat het een leuk jong merk is. Co Couture past perfect in het nieuwe modebeeld. Zo’n hip en jong merk als Co Couture had Sebastian Mode nog niet.

Co Couture is speciaal doordat het merk altijd snel met de trends mee gaat en daardoor altijd hip is. De mooie pakken en blouses van Co Couture zijn de specialiteit van het merk. Deze twee items zijn het populairst en een echte aanrader. De collecties van Co Couture zijn romantisch en stoer. De mogelijkheid om deze twee stijlen door middel van verschillende items met elkaar te combineren is erg gaaf.

Als eigenaresse Annemieke Co Couture moet omschrijven dan zegt ze: ‘’jonge look, romantisch en stoer’’.
Annemieke haar favoriet van Co Couture zijn de pakken. De kwaliteit is super. De pakken hebben een stoere, maar toch vrouwelijke look. Ook zijn ze gemakkelijk te wassen, wat natuurlijk erg fijn is.

co couture dames mode co couture

Duurzaamheid Co Couture

Co couture neemt haar verantwoordelijkheid

Als modemerk dat zes collecties per jaar aanbiedt, is Co Couture zich volledig bewust van hun verantwoordelijkheden als het gaat om duurzaamheid. 
De enorme impact die de mode-industrie achterlaat, heeft ervoor gezorgd dat duurzaamheid een van de belangrijkste aspecten binnen de strategie van Co Couture is geworden. Bij alles wat zij doen, vanaf de eerste tekenlijnen van het ontwerp tot aan het eindproduct wordt duurzaamheid meegenomen.

Het is de wens, plicht en visie van Co Couture om vrouwelijke mode te ontwerpen, waarbij ze zowel ethische als ecologische verantwoordelijkheid nemen, zonder de sociale en ecologische aspecten van de productie in gevaar te brengen. Het is de kern van Co Couture en het beïnvloedt elke beweging die zij maken.

Co Couture wilt met hun activiteiten een verschil maken binnen onze mondiale samenleving. Ze erkennen dat ze een verantwoordelijkheid hebben voor het verminderen van hun CO2-voetafdruk.
Co Couture vindt dat we allemaal de plicht hebben om het beter te doen en ernaar te streven om overal waar we kunnen duurzaam te zijn.

Bij elke collectie die het merk ontwerpt, verkoopt en produceert proberen zij hun gebruik en verspilling te minimaliseren.
Co Couture probeert altijd op duurzame manieren te denken om hun producten te optimaliseren.