Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Marc Cain

marc cain sebastian mode marc cain

marc cain & Sebastian Mode

Sebastian Mode heeft gekozen voor het merk Marc Cain, omdat het een bekend commercieel merk is en het al lang bestaat. De kwaliteit en pasvorm van het merk zijn erg goed en Marc Cain heeft hele mooie collecties. Sebastian Mode heeft de grootste Marc Cain collectie van de hele regio.

Marc Cain is speciaal, doordat de collecties elke keer worden aangevuld. Het is een totaalpakket. Een gekocht item kan de klant zelfs een aantal jaren later uitbreiden met een bijpassend item van een nieuwe Marc Cain collectie. 

 

Als eigenaresse Annemieke Marc Cain moet omschrijven dan zegt ze: ‘’Speciale prints, een verzorgde look en Duitse kwaliteit’’. Annemieke haar favorieten van Marc Cain zijn de neo preen broeken en blazers. De pasvorm van deze items is top en draagt daardoor heel lekker. Het item zit om je heen als een tweede huid. Een echte aanrader!

 

Elk jaar is er bij Sebastian Mode een Marc Cain modeshow met modellen en een ladyspeaker vanuit het merk. Een modieus feestje die je niet wil missen!

Wil jij meer zien van Marc Cain?

Damescollectie marc cain

marc cain sebastian mode vijftig jaar jubileum

marc cain 50 jaar

meer dan 50 jaar unieke prints en stralende kleuren

Het succesvolle merk Marc Cain is 50 jaar geleden in 1973 in Italië opgericht door Helmut Schlotterer. Sinsdien blijft Marc Cain hun DNA trouw en zijn zij  ondertussen uitgegroeid tot een internationaal luxemerk. De afgelopen decennia heeft Marc Cain hun collecties elk seizoen een nieuwe expressie gegeven. De speciale aandacht van het merk gaat daarbij altijd uit naar de hoogste eisen die zij zelf stellen aan de designs, kwaliteit, materialen, pasvormen en de innovatieve verwerkingsmethoden.

Wat de looks en items van Marc Cain zo speciaal en uniek maakt, is de spanning die ontstaat door het subtiel samenbrengen van verschillende materialen en silhouetten. Denk hierbij aan levendig, sprekend en moeiteloos. Centraal bij het merk staat de moderne en zelfbewuste vrouw die in het nu leeft en nieuwsgierig en open-minded is. 
De quote waar het merk al lange tijd achter staat is ''In everything we do, we always have our customers in mind''. 

Nog steeds leidt Helmut Schlotterer na 50 jaar de handel en wandel van het merk Marc Cain. Het merk hoort daardoor bij nog enkele modebedrijven in Duitsland die op de dag van vandaag nog door hun eigenaar worden gerund. 

marc cain additions

De aanvullende items van Marc cain

De Marc Cain Additions zijn toevoegingen op de Marc Cain collecties die er op dat moment zijn. De Marc Cain additions bestaan vaak uit een paar unieke items die passen bij items van de Marc Cain collections. Denk bijvoorbeeld aan een blouse of broek met een matchende kleur of print. 

marc cain collections

De diverse en unieke items van marc cain

De Marc Cain Collections zijn de hoofdcollecties per seizoen van Marc Cain. Deze collecties bestaan uit diverse items, van broeken tot blazers tot tops en blouses en nog veel meer. De collecties van Marc Cain staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit, mooie prints en het fijne draagcomfort. 

marc cain essentials

De onmisbare items van Marc cain

De Marc Cain Essentials zijn de items van Marc Cain die never out of stock zijn. Deze basisitems zijn onsmibaar in jouw garderobe. Denk aan de fijnste basis shirts, blazers, broeken en jurken. Deze items zijn meestal verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerblauw en wit. 

marc cain sports

De sportievere items van Marc Cain

De Marc Cain Sports items zijn de items van Marc Cain met een sportievere en meer casual touch. De Marc Cain sports collectie zorgt ervoor dat jij er nog steeds super modieus uit ziet, maar toch voor een casual en comfortabele look kan gaan. Denk hierbij aan een fijne jogger, sweater of vest. 

Shop hier jurken van Marc Cain

Jurken marc cain

marc cain sebastian mode knitted in germany

Knitted in Germany

Op het hoofdkantoor maakt Marc Cain hun unieke knitwear, ontworpen door een eigen team

De 100% made in Germany items van Marc Cain worden met hun eigen 3D-breiproces in Duitsland uit één stuk volledig zonder naden gebreid. Dit houdt in dat de machines van Marc Cain dankzij de nieuwste technologie in staat zijn om in één keer een afgewerkt kledingstuk te produceren. Aan het einde van het proces hoeven slechts twee draden te worden genaaid: het begin en het einde. 

Het breiprocus van Marc Cain is erg duurzaam. In vergelijking met de ouderwetse breiporcessen is de 3D-techniek van Marc Cain bijzonder grondtsofbesparend. Dankzij het efficiënte proces wordt  materiaal bespaard, omdat alleen de exacte hoeveelheden garen worden verwerkt. Bijna al het snijafval wordt daarbij geëlimineerd. 

De productie van de 3D gebreide delen van Marc Cain vindt volledig plaats in hun eigen breifabriek in Duitsland. Van begin tot eind, hierdoor is er verder geen transport naar het naaiatelier nodig, wat ook weer de transportemissies vermindert. Dat is ook waarom de items uiteindelijk het label ''100% made in Germany'' mogen dragen. 

Shop hier truien en vesten van Marc Cain

Truien en Vesten marc cain