Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Trouwen

trouwpakken op maat alphen aan den rijn header

Trouwpakken op maat

Een trouwpak kopen is niet iets wat je iedere dag doet en moet met veel zorg uitgezocht worden. Dat begrijpen wij heel goed bij Sebastian Mode. Daarom hebben wij een ruime collectie aan de mooiste trouwpakken.

Wij staan voor jou klaar om je te helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte trouwpak passend bij jouw persoonlijkheid.
Het is ook mogelijk om in de avond een privé afspraak bij ons te maken.

Specialist in (trouw)pakken

Wij zorgen voor het complete plaatje

Maatwerk geeft een ongekend gevoel van comfort en luxe. Alles past immers niet alleen bij je lijf, maar ook bij je wensen.

Onze maatwerkspecialist Martijn creëert samen met jou het perfecte trouwpak voor jouw mooiste dag. Denk vooral ook na over het vaker dragen daarna, want duurzaamheid vinden wij belangrijk.

Wij starten met de keuze voor de stof en het soort model. Dit klinkt als een makkelijke klus, maar er is veel mogelijk! Martijn helpt je bij het maken van deze keuzes, hij heeft immers jarenlange ervaring. De looks van jouw pak zijn natuurlijk afhankelijk van een aantal facetten. Denk aan de maand waarin je trouwt, de sfeer, jouw wensen en de stijl van de bruid. Daarom maken wij altijd een persoonlijke afspraak. Wij nemen de tijd voor jou en neem vooral ook mensen mee, zo creëren wij samen het perfecte plaatje. Natuurlijk horen hier ook maatoverhemden, gilets, een riem en schoenen bij!

Is jouw maatpak binnen? Dan zal je zien wat wij hebben gedaan om het nog meer jouw pak te maken. Wij voorzien het namelijk van jouw initialen in een prachtig borduursel. Dit borduursel zit aan de binnenkant, subtiel en een mooie finishing touch.

specialist in trouwpakken alphen aan den rijn
pakken heren alphen aan den rijn

De keuze van jouw pak

Heb jij de perfecte maat, weinig tijd of ga je voor gemak?

Wij hebben natuurlijk ook prachtige pakken in onze winkel die al klaar voor je hangen! Denk aan pakken van de merken Zuitable of Roy Robson. Het speelse Zuitable biedt je een comfortabel, slim-fit pak dat perfect is voor een zomerse bruiloft op het strand. De jersey stof is uitermate comfortabel. Om dit gevoel door te zetten trek je hierbij loafers aan met blote voeten of een stijlvolle witte sneaker.  

Het Duitse Roy Robson is geschikt voor jou als je een tikje klassieker bent. Deze pakken zijn zeer veelzijdig en ook goed te combineren met een andere broek of jasje voor een leuke, moderne look. Er is naast de klassieke lijn ook een slim- fit lijn in diverse tinten blauw, keuze genoeg!

Waar je ook voor kiest, wij hopen dat jij tegen één van onze pakken volmondig ja zegt!