Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Cambio

cambio sebastian mode cambio

Cambio & Sebastian Mode

Sebastian Mode heeft gekozen voor het merk Cambio , omdat het het aller beste broeken merk is. Cambio heeft verschillende soorten jeans en broeken met een perfecte pasvorm en een fantastisch draagcomfort. 

Cambio is speciaal door hun prachtige en heerlijk zittende pasvormen, maar ook door de stoffen waarvan zij gebruik maken. Bij Sebastian Mode zijn vooral de Parla en de Ava erg populair. Twee broeken waarmee je zeker weten goed zit. 

Als eigenaresse Annemieke Cambio moet omschrijven zegt ze: ''draagcomfort, perfecte pasvorm en geschikt voor iedereen. 
Annemieke haar favorieten van Cambio zijn de flared jeans. Deze zitten super en hebben een flatterende pasvorm. 

cambio dames sebastian mode dames cambio

Over het merk Cambio

Heeft als missie om de perfecte broek voor iedere vrouw te creëren

Het merk Cambio is Premium sinds 1987. Mode van Cambio maakt een statement ​​en daarmee internationale impulsen. De items van het merk zijn zelfverzekerd, stijlbewust en compromisloos in kwaliteit en pasvorm. Het handhaven van deze claim is wat het merk drijft. Elke dag overtreffen is wat hun trendbewuste collecties de toekomst in brengt: hartstochtelijk vooruitstrevend en overtuigend duurzaam.

Duurzaam in elke stap. Als familiebedrijf is duurzaamheid sinds de oprichting verankerd in de bedrijfscultuur van Cambio. Dit blijkt niet alleen uit hun langdurige relaties met leveranciers en producenten, maar ook uit hun duidelijke toewijding om uitsluitend in Europa, Tunesië en Turkije te produceren.

Exclusief gemaakt voor het leven. Hoogwaardige, exclusieve materialen en een optimale pasvorm vormen al meer dan drie decennia de basis van het succes van Cambio. Als toonaangevend internationaal merk ontwerpen zij moderne premium broeken voor vrouwen die weten waar ze voor staan. Verfijnd, vrouwelijk en stijlvol voor elke situatie.

De comfortabele Parla

Skinny stretch denim jeans

Slim fit jeans Parla is een prachtige stretch jeans. De jeans is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dankzij superstretch voor comfort en de perfecte pasvorm. De parla is verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

De stijlvolle Farah

klassiek recht model pantalons

Uitlopende broek Farah met een cropped lengte is een klassieke pantalon. De prachtige broek vormt de perfecte basis voor elegante en moderne looks. Ook de Farah is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. 

De chique Fawn

Flared broeken met pintucks

De uitlopende broek Fawn in volledige lengte is een chique flared broek. De broek is ideaal voor elegante en stijlvolle looks en maakt bovendien indruk met zijn opgenaaide bies.

De eigentijdse ROS

cropped model broeken

De Slim fit broek Ros met een enkellengte is een echte klassieker. De Techno-Superbistretch-buitenstof overtuigt door zijn microstructuur en het zachte kasjmiergevoel. De basis voor casual business looks is verkrijgbaar in meerdere kleuren.