Shopping Cart

Subtotaal:  97,96

Bekijk winkelwagenAfrekenen

Betalen

Betalen

Bij Sebastian Mode kun je betalen middels verschillende betaalmethodes. Zo kun je onder andere betalen met iDEAL, een creditcard en Apple Pay. Er zitten geen betalingskosten verbonden aan het afrekenen middels één van deze betaalmethodes.

iDeal

iDeal is in Nederland de meest gebruikte betaalmethode. Bekend door de snelle en veilige afhandeling wordt dit door veel gebruikers als zeer prettig ervaren. Je kunt bij ons onder andere betalen via de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, Van Lanschot.

Creditcards

Je kunt bij Sebastian Mode ook betalen via MasterCard, Visa en American Express creditcard. Je kunt er sowieso vanuit gaan dat je betaling bij ons veilig verloopt, maar heb je net je iDEAL gegevens niet bij de hand, kun je altijd één van deze betaalmethodes kiezen. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

Apple Pay

Apple Pay is veiliger dan een plastic creditcard, betaalkaart of prepaidkaart. Voor elke transactie op een Iphone, Ipad of Mac moet je je identiteit verifiëren met Face ID, Touch ID of je toegangscode. De Apple Watch is beveiligd met een toegangscode die niemand anders kent. Deze moet worden ingevoerd wanneer je de Apple Watch om doet en wanneer je met Apple Pay betaalt. Het kaartnummer en je identiteit worden niet gedeeld met Sebastian Mode en het werkelijke kaartnummer wordt niet op je apparaat en ook niet op de Apple servers bewaard. Wanneer je in de winkel betaald, verstuurt Apple je kaartnummer niet naar ons. Wanneer je in apps en online betaalt, ontvangen wij alleen de door jou geautoriseerde gegevens zoals je naam, je e-mailadres, je factuuradres en je verzendadres om de bestelling uit te kunnen voeren.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen over betalingen.

beautiful woman sitting on a chair with a tablet, isolated over a white background